Historien bag MIA Cosmetics Paris

LAURENS COSMETICS
Vores firma blev grundlagt af en gruppe iværksættere med mere end 30 års international erfaring indenfor kosmetikindustrien. Idéen var at tilbyde produkter af høj kvalitet til overkommelige priser og baseret på de nyeste modetrends. Alt sammen hele tiden med øje på teknologiske og innovative formler, der samtidig ville forbedre både kundernes sundhed og velvære, ligeså vel som miljøet og dyreliv.

MIA COSMETICS PARIS
Vores brand er startet i Europa, hvor markedsføringen startede med produktgrupper indenfor neglepleje: neglelak, neglebehandlinger og neglelakfjerner. Alle produceret med eksklusive formler ved hjælp af seneste teknologier for at drage fordele af botanisk ekstraktion af vitaminer og næringsstoffer.

På grund af den store succes med vores neglekollektion på det europæiske marked, besluttede vi at udvikle en kollektion med kosmetik. Ved at lytte til vores kunders efterspørgsler og den merværdi vores teknologiske fremskridt gav os, kunne vi udvikle en læbestiftkollektion.

Med tanke på de små i huset, har vi udviklet en række produkter med formler, der er udviklet specielt til dem og med hensigten at kunne bruges i leg uden at skade deres negle. Denne ultra milde og vandbaseret formel fjernes let med sæbe og vand, hvilket garanterer maksimal sikkerhed sammenlignet med traditionel lak.

Ældre opslag