Reklamation

BESKADIGET PAKKER OG PRODUKTER

I tilfælde af at du modtager en beskadiget pakke eller produkt, skal du holde det forseglet og ikke åbne det. Kontakt os venligst via e-mail (hello@miacosmeticsparis.dk), så sender vi en instruktion i, hvordan du sender pakken retur til os. Vi råder alle kunder til at åbne deres pakker over en overflade, der let kan rengøres, hvis der spildes neglelak eller andet væske. MIA Cosmetics Paris påtager sig ikke noget ansvar for et husholdningsprodukt, møbler eller lignende, der kan blive beskadiget på grund af et beskadiget produkt eller pakke. MIA Cosmetics Paris kompenserer for det beskadiget produkt ved en erstatning eller tilbagebetaling. MIA Cosmetics Paris kompenserer ikke for omgivelser, møbler, tøj eller genstande, der kan blive påvirket eller beskadiget af den beskadiget pakke eller produkt.


ANNULERING, RETUR OG BETALINGER

Du har visse rettigheder i henhold til loven. Disse inkluderer:

At alle produkter, der leveres af os, er af tilfredsstillende kvalitet og er egnet til det tilsigtede formål, i overensstemmelse af beskrivelsen, givet på dette site.
En ret til at annullere din ordre indenfor 14 arbejdsdage, begyndende fra dagen efter den dag, hvor du har modtaget produktet og til at modtage fuld refusion, selvom produktet ikke er defekt. Denne ret er underlagt visse betingelser og undtagelser (se "Returnering af ikke-defekte varer" nedenfor).

Annullering kan meddeles ved at skrive til os på:
Consultify IVS
Kristiansvej 13
8660 Skanderborg
Danmark
eller via e-mail på hello@miacosmeticsparis.dk

RETUR AF IKKE-DEFEKTE VARER
Vi håber, at du vil være tilfreds med dit køb fra os. Hvis ikke, har du ret til at returnere produktet til os og modtage en fuld refusion forudsat at:


Du giver os besked via e-mail på hello@miacosmeticsparis.dk, eller skriver til os på denne adresse:

Consultify IVS
Kristiansvej 13
8660 Skanderborg


Annulleringen af dit køb skal ske senest 14 arbejdsdage efter den dag, hvor du modtog dit produkt.
Produkterne, du returnerer, må ikke være beskadiget, medmindre de er defekte og i original emballage. Sørg venligst for at returnere i passende emballage for at sikre, at de når frem til os i samme tilstand.
Vi refunderer købsprisen for alle returnerede varer senest 28 dage fra den dag, hvor du giver os besked.
Vær opmærksom på, at hvis du ikke tager rimelig pleje af returnerede produktet eller ikke returnerer produktet til os, har vi ret til at gøre krav mod dig for tabte omkostninger.
Vi kan ikke acceptere tilbagelevering af produkter, der er blevet brugt eller hvor forseglingen er brudt.

RETUR

Du har mulighed for at returnere købet af produkter, der er foretaget i vores webshop inden for 14 arbejdsdage fra modtagelsen af ordren på den valgte leveringsadresse.
Produkterne skal være i perfekt stand, må ikke have været brugt og skal have deres originale etiketter.
MIA Cosmetics Paris forbeholder sig retten til at nægte at returnere produkter i tilfælde af overtrædelse af bestemmelserne i disse specifikke betingelser.
For at gå videre med produktets returnering indenfor 14 arbejdsdage efter modtagelsen af ordren, skal du sende en e-mail til hello@miacosmeticsparis.dk med angivelsen af det berørte ordrenummer samt det produkt eller de produkter, der skal returneres. Derefter vil vi kontakte dig for at arrangere forsendelsen af produktet.
Når anmodningen om returneringen er modtaget fra køberen og når returvaren er i vores besiddelse og er undersøgt, vil vi derefter gennemføre returneringen.
Refusionen af det betalte beløb ved køb af returnerede produkter vil ske så hurtigt som muligt og er altid underlagt bestemmelserne i disse vilkår og betingelser.
Kunden kan returnere produkter, der er modtaget i dårlig stand, er defekt (forudsat at sådanne mangler ikke skyldtes manipulation eller forkert brug af brugeren), eller at de er blevet beskadiget under transport.
Kravet i tilfælde af modtagelse af et beskadiget produkt skal fremsættes så hurtigt som muligt, hvilket er nødvendigt for at ske inden 24 timer efter modtagelsen af ordren, så det kan dækkes af fragtselskabet.
MIA Cosmetics Paris forbeholder sig retten til at nægte at returnere produkter i tilfælde af overtrædelse af bestemmelserne i disse særlige betingelser.
For at fortsætte med produktets returnering med en defekt, skal du sende en e-mail til hello@miacosmeticsparis.dk af det berørte ordrenummer samt det produkt eller de produkter, der skal returneres og en detaljeret liste over mangler på dem. Vi kontakter dig herefter for at arrangere returnering. Derefter arrangeres indsamlingen af de produkter, der skal returneres. Bortset fra den defekte, skal hvert produkt, der skal returneres, være ubrugt og med alle etiketter i perfekt stand.

Når MIA Cosmetics Paris er i besiddelse af de returnerede varer, vil vi undersøge varerne og derefter give dig en tilbagemelding.
Hvis udskiftning af produktet ikke er muligt, informerer vi om denne omstændighed og tilbagebetaler det tilsvarende beløb så hurtigt som muligt.

KUNDESUPPORT
Hvis du har brug for at kontakte os om din ordre eller har spørgsmål til dette site, så send en e-mail til hello@miacosmeticsparis.dk


Ældre opslag Nyere opslag