Privatlivspolitik

INDSAMLING AF PERSONLIGE DATA

I overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen (EU) 2016/679 beskyttelse af personoplysninger informerer vi dig om, at de data, du leverer, vil blive indarbejdet i det behandlingssystem, der ejes af Consultify IVS med CVR 40138447, med henblik på reklame, markedsundersøgelser og andre formål.

Denne hjemmeside ejes af Consultify IVS, (CVR. 40138447) der er registreret i Danmark. Vi erkender vigtigheden for beskyttelse af ​​privat information og følger kravene for privatlivspolitik.
Når du køber noget fra vores webshop, giver du os dit samtykke til at indsamle og bruge de personlige oplysninger, du giver os, f.eks. dit navn, din adresse og email. Når du besøger vores webshop, bruger vi også “cookies” og modtager automatisk din computers (IP) adresse for at give os oplysninger, der hjælper os med at forbedre vores tjenester.
Vi bruger kun dine data til at fuldføre vores tjenester og forbedre din oplevelse. Har du spørgsmål til, hvordan vi beskytter dit privatliv, er du velkommen til at kontakte os på hello@miacosmeticsparis.dk. Du kan se nedenfor, hvordan vi bruger dine data, og hvorfor vi gør det.

1. Dit navn og kontaktoplysninger.
Til at levere dine køb.
Til at sende dig servicemeddelelser via tekst eller e-mail – så vi kan fortælle dig, hvornår din ordre kommer, og andre relevante servicemeddelelser.
Sende dig oplysninger via e-mail om vores nye produkter og tjenester – for at holde dig opdateret. Vi sender kun dette med din tilladelse.
Til at vise dig MIA Cosmetics Paris annoncer, mens du surfer på internettet – så du kan se vores nyeste produkter og tilbud.
Til at finde ud af hvad du og andre kunder kan lide – for at sikre, at vi giver dig det, du vil have, og holde vores indhold relevant.

2. Dine betalingsoplysninger
For at kunne tage betalinger og foretage refusion – vi skal gøre dette for at fuldføre vores tjenester. Hvis du vælger en direkte betalingsgateway til at afslutte dit køb, gemmer det dine kreditkortdata. Den er krypteret via Betalings Kort Industri Data Security Standard (PCI-DSS). Dine købstransaktionsdata gemmes kun, så længe det er nødvendigt for at afslutte din købstransaktion. Derefter vil dine købstransaktionsoplysninger blive slettet.

3. Din kontakthistorik med os
Til at yde kundeservice og support – Vi skal gøre dette for at udføre vores kontrakt med dig og kunne følge op på ordrer eller produktrelaterede oplysninger, du har bedt om.
Til løbende at forbedre vores produkter og tjenester.

4. Købshistorik og produkter tilføjet til indkøbskurven
Til at fuldføre ordrer
Give kundeservice, support og håndtere retur
Til at finde ud af hvad du og andre kunder kan lide – for at sikre, at vi giver dig det, du vil have, og hold vores indhold relevant

5. Oplysninger om din enhed og hvordan du bruger vores hjemmeside
Oplysninger, du giver os, når du gennemser vores websted, herunder din IP-adresse og enhedstype, og hvis du vælger at dele det med os, dine positionsdata, samt hvordan du bruger vores hjemmeside.
For at forbedre vores hjemmeside og kundeoplevelse – så kan vi give dig den bedst mulige shopping oplevelse
For at beskytte vores hjemmeside – forhindre og opdage bedrageri mod dig eller MIA Cosmetics Paris, og for at opfylde vores juridiske forpligtelser om at passe på dine data. For at beskytte dine personlige oplysninger træffer vi rimelige forholdsregler og følger industriens bedste praksis for at sikre, at den ikke er uhensigtsmæssigt tabt, misbrugt, adgang til, afsløret, ændret eller ødelagt.

6. Dit svar på undersøgelser og konkurrencer
Vi anvender oplysninger, du giver os, når du indtaster undersøgelser, konkurrencer eller kampagner. Vi gør dette for at annoncere en vinder, samt at forbedre din oplevelse og de produkter og tjenester, vi tilbyder.
Du behøver ikke at give os nogen af personlige oplysninger, men hvis du ikke gør det, kan du muligvis ikke købe fra webstedet, og det er usandsynligt, at du får vores optimale samlede kundeoplevelse. Det er dit valg – og vi lover at respektere det. Vi anonymiserer og aggregerer personlige oplysninger (så det ikke identificerer dig) og bruger det til formål, herunder test af vores it-systemer, forskning, dataanalyse, forbedring af vores hjemmeside og udvikling af nye produkter og tjenester.

7. Deling af dine oplysninger
Vi vil ikke sælge nogle af ​​dine personlige oplysninger til tredjepart – herunder dit navn, adresse, e-mail eller kreditkortoplysninger. Vi ønsker at fortjene og opretholde din tillid, og vi mener, at dette er absolut nødvendigt for at gøre det.
Vi deler dog de relevante data med følgende kategorier af virksomheder, som en væsentlig del af at kunne levere vores ydelser til dig som beskrevet i denne erklæring:
Virksomheder, der gør ting for at få dine køb til dig, såsom betalingstjenesteudbydere, kundeserviceapps, varehuse, ordrepakker og leveringsselskaber.
Professionelle serviceudbydere, såsom marketingagenturer, reklamepartnere og websitearter, der hjælper os med at drive vores forretning.
Kreditreferencemyndigheder, retshåndhævende myndigheder og bedrageribekæmpelsesorganer, så vi kan hjælpe med at tackle svig og bedrageri.
Vi kan forsyne tredjeparter med aggregerede, men anonymiserede oplysninger og analyser om vores kunder, og inden vi gør det, sørger vi for, at det ikke identificerer dig.

8. Se annoncer til MIA Cosmetics Paris online
Vi engagerer os også i onlineannoncering for at holde dig opmærksom på, hvad vi skal, og for at hjælpe dig med at se og finde vores produkter. Ligesom mange virksomheder målretter vi bannere og annoncer til dig, når du er på andre hjemmesider. Vi gør det ved hjælp af en række digitale marketingsværktøjer og annonceudvekslinger, og vi bruger en række reklameteknologier som web-beacons, pixels, annoncetags, cookies og mobilidentifikatorer, samt specifikke tjenester, der tilbydes af nogle websteder og sociale netværk.
De bannere og annoncer, du ser, vil være baseret på oplysninger, vi har om dig, eller din tidligere brug af MIA Cosmetics Paris (f.eks. Din søgehistorik og indholdet du læser på MIA Cosmetics Paris) eller på bannere og annoncer, du tidligere har klikket på.

9. Holder dine oplysninger
Vi gemmer på dine oplysninger så længe som nødvendigt for at kunne levere ydelserne til dig i maksimalt 5 år.
Hvis det er rimeligt eller nødvendigt for at opfylde lovmæssige krav, løse uoverensstemmelser, forhindre svig, misbrug eller håndhæve vores vilkår og betingelser, kan vi også gemme nogle af dine oplysninger efter behov, selv efter at du har lukket din konto eller det er ikke længere nødvendig for at levere ydelserne til dig.

10. Dine rettigheder
Retten til at blive informeret om, hvordan dine personlige oplysninger bliver brugt
Retten til at få adgang til de personlige oplysninger, vi har om dig
Retten til at anmode om korrektion af unøjagtige personlige oplysninger, vi har over dig
Retten til at anmode om, at vi sletter dine data, eller ophører med at behandle det eller indsamle det under visse omstændigheder
Retten til at stoppe direkte markedsføring meddelelser, og til enhver tid at inddrage samtykke til anden samtykkebaseret behandling
Retten til at anmode om, at vi overfører eller udleverer elementer af dine data enten til dig eller en anden tjenesteudbyder
Retten til at klage til din databeskyttelsesregulator
Hvis du vil udøve dine rettigheder, klage eller bare have svar på spørgsmål, så kontakt os på KBH@consultify.dk

11. Ændringer i denne privatlivspolitik
Vi forbeholder os retten til at ændre denne politik til beskyttelse af personlige oplysninger til enhver tid, så vær venlig at gennemgå dette ofte.

12. Spørgsmål og kontaktoplysninger
Hvis du ønsker:
Få adgang til, rette, ændre eller slette personlige oplysninger, vi har om dig, registrer en klage eller bare ønsker mere information, så kontakt os venligst på hello@miacosmeticsparis.dk

Ændringer i privatlivspolitiken
MIA Cosmetics Paris forbeholder sig retten til at ændre denne privatlivspolitik i overensstemmelse med gældende lov til enhver tid. Derfor anbefaler vi, at du regelmæssigt gennemgår denne privatlivspolitik for at blive informeret om, hvordan vi behandler og beskytter de personlige oplysninger, du giver.


Ældre opslag Nyere opslag