Betingelser og vilkår

VELKOMMEN TIL MIA COSMETICS PARIS. LÆS VENLIGST FØLGENDE VILKÅR OG BETINGELSER NØJE, FØR ANVENDELSE AF DETTE WEBSITE.

Ved benyttelse af sitet, accepterer du at overholde betingelserne og vilkår, som anført på denne side samt anden gældende lovgivning. Hvis du ikke accepterer at overholde disse betingelser, bør du ikke give dit samtykke eller benytte dig af sitet.

Disse vilkår og betingelser er gældende, når du bruger www.miacosmeticsparis.dk eller afgiver ordrer ved køb af produkter, der er til rådighed på websitet. Ved brug af sitet eller afgivelse af ordre om køb af produkterne på sitet, accepterer du at overholde disse betingelser.

ÆNDRINGER I VILKÅR

Vi forebeholder os retten til at ændre eller justere disse betingelser, herunder af juridiske, regulatoriske og sikkerhedsmæssige årsager til enhver tid. Selvom vi markerer ændringer på sitet og/eller sender e-mails i relation til større ændringer, er det dit ansvar at kontrollere betingelserne for ændringer. Hvis du ikke accepterer nogle af betingelserne, kan du til enhver tid stoppe med at bruge sitet. Hvis du har spørgsmål, bekymringer eller kommentarer til vores betingelser, så mail os på hello@miacosmeticsparis.dk

JURIDISKE UOVERENSSTEMMELSER

Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle uoverensstemmelser omkring disse betingelser. Hvis du ønsker at anlægge sag mod os, skal du gøre det i Danmark under relevant dansk lovgivning.

Hvis nogle af disse betingelser viser sig at være ugyldig af en domstol eller regulator, fortsætter de andre betingelser.

Fortæl os venligst, hvis du har spørgsmål eller klager vedrørende webshoppen. Du kan kontakte os ved at skrive til os på følgende adresse:

E-mail: hello@miacosmeticsparis.dk


Ældre opslag Nyere opslag