Bestilling

BESTILLINGSPROCES
Når du har gennemført en ordre, vil du modtage en bestillingsoversigt fra os på e-mail, hvor dit ordrenummer fremgår.
Købet er først gennemført når vi sender en e-mail med ordrebekræftelse på afsendelsen.
Du kan vælge produkter fra vores sortiment, som tilføjes til "kurv" ved at klikke på knappen "Tilføj til kurv". Ved at klikke på knappen "Check ud" sender du en anmodning om at købe varerne i kurven. Så snart denne anmodning er accepteret via. en ordrebekræftelse (som beskrevet nedenfor), er din ordre accepteret.
Inden du gennemfører ordren, kan du når som helst se og ændre dine ordredetaljer ved at klikke på "Kurv"

BEKRÆFTELSE
Du modtager automatisk en bestillingsoversigt, denne udgør ikke en ordrebekræftelse, men er en besked om at vi har modtaget din ordre. Hvis ikke du modtager en bestillingsoversigt eller detaljerne ikke er korrekte, bedes du straks sende os en mail på KBH@consultify.dk
Vi sender en anden e-mail med en ordrebekræfelse, når vi sender dine varer som udgør en accept af din ordre.

ANNULLERING
Du kan annullere din ordre så længe den ikke er pakket eller under behandling endnu.

Ældre opslag Nyere opslag